BILJETTER & PRAKTISK INFORMATION
Artister och publik i Orsa under Vinterfest 2015

Biljetterna släpptes 26 oktober 2016

Biljettsläpp sker via Siljan Turism (och övriga turistbyråer i Dalarna), via Biljettforums kundservice och vår hemsida. Det kommer i vanlig ordning att finnas fyra sätt att köpa biljetter till Vinterfests konserter:

1.

Snabbast är att du handlar via biljettshop.

För att köpa biljetter för funktionsnedsatta med ledsagare hänvisar vi till alternativ 2 eller 3.

 

Du väljer vilka konserter du vill köpa biljetter till – i en varukorg ser du hela tiden vad du köper -, väljer hur du vill betala dina biljetter och få dem levererade.

 

Du kan välja att betala med ditt kort eller internetbank i en säker betallösning. Biljetterna kan du själv skriva ut från en pdf-fil du får till din mail eller ha i din mobiltelefon.

2.

Via turistbyråer i Dalarna:

Säljer ordinarie biljetter och platser för funktionsnedsatta med ledsagare.

 

Siljan Turism Biljettbokning (Leksand, Mora, Orsa, Rättvik) 0248-79 72 00

 

Visit Södra Dalarna (Falun, Borlänge, Gagnef, Vansbro, Ludvika, Säter, Smedjebacken) 0771-62 62 62

 

Visit Idre (Älvdalen) 0771-99 88 00.

3.

Via Biljettforums kundtjänst, tel. 0771-130 150
Säljer ordinarie biljetter och platser för funktionsnedsatta med ledsagare.

4.

Direkt vid dörren på konsertkvällen.
I mån av plats säljer vi alltid biljetter på konsertkvällen. Under Vinterfest öppnar biljettkassan 30 min innan konsert.

Har du frågor, kontakta Musik i Dalarna: 023- 77 40 50.

Praktisk information

Välkommen till Vinterfest! Våra konserter äger rum i olika typer av lokaler – ett kännetecken för Vinterfest! Många av lokalerna har inte regelbunden konsertverksamhet, vilket innebär att lokalerna inte alltid är anpassade för publik med funktionshinder av olika slag. Har du särskilda behov, ring oss gärna i förväg så att vi kan förbereda ditt besök.

I de lokaler där det kan vara svårt med rullstolar ber vi dig boka våra handikapplatser så att vi kan förbereda besöket. Hörslinga finns endast på konserterna i Mora kyrka och på Moraparken. Vi släpper in 30 minuter innan alla konserter.

Mer information om Vinterfest hittar du hos turistbyråer i Dalarna. Vill du ha hjälp med att boka hotell eller andra aktiviteter, kontakta Siljan Turism på Siljan Turism alt. 0248-79 72 00 eller Älvdalens turistbyrå 0251-41010 Visit Idre. Vinterfest arrangeras av Musik i Dalarna, hör av dig till oss om du har problem med dina biljetter eller om du har särskilda önskemål.