BILJETTER & PRAKTISK INFORMATION

Biljettersläpp fredag 8 november kl 10.00.

 

Biljettsläpp sker via Visit Dalarna och via vår egen webshop. Det finns tre sätt att köpa biljetter till Vinterfests konserter:

1.

Snabbast är att du handlar via vår webbshop.

 

Du väljer vilka konserter du vill köpa biljetter till – i en varukorg ser du hela tiden vad du köper -, väljer hur du vill betala dina biljetter och få dem levererade.

 

Du kan välja att betala med ditt kort eller internetbank i en säker betallösning. Biljetterna kan du själv skriva ut från en pdf-fil du får till din mail. Det går självklart bra att visa din biljet i telefonen om så önskas.

2.

Via Visit Dalarna (turistbyråer i Dalarna):

Säljer ordinarie biljetter och platser för funktionsvarierade med ledsagare.

 

Besök en turistbyrå nära dig eller ring biljettbokningen på 0771-62 62 62.

3.

Direkt vid dörren på konsertkvällen.
I mån av plats säljer biljetter vid respektive konsert. Under Vinterfest öppnar biljettkassan ca 30 min innan konsertstart. Obs, kontantfri kassa – betalning sker via kort eller swish.

 

Har du frågor, kontakta Musik i Dalarna: 023- 77 40 50.

Praktisk information

Välkommen till Vinterfest! Våra konserter äger rum i olika typer av lokaler – ett kännetecken för Vinterfest! Många av lokalerna har inte regelbunden konsertverksamhet, vilket innebär att lokalerna inte alltid är anpassade för publik med funktionsvariation av olika slag. Har du särskilda behov, ring oss gärna i förväg så att vi kan förbereda ditt besök.

I de lokaler där det kan vara svårt med rullstolar ber vi dig boka våra platser ämnade för personer med funktionsvariaton så att vi kan förbereda besöket. Hörslinga finns endast på konserterna i Mora kyrka och på Moraparken. Vi släpper in 30 minuter innan alla konserter.

Mer information om Vinterfest hittar du hos Visit Dalarna – turistbyråer i Dalarna. De kan också hjälpa till med att boka hotell eller andra aktiviteter. Vinterfest arrangeras av Musik i Dalarna, hör av dig till oss om du har problem med dina biljetter eller om du har särskilda önskemål.